In onze winkel kunt u van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor het laten schikken van een eigentijds boeket of het laten maken van bloemwerk, in een al dan niet zelf meegebrachte vaas of schaal.
De bloemen die wij verwerken worden meerdere keren per week ingekocht bij de groothandel. Hier kopen wij alleen de beste kwaliteit in. Ons assortiment is zeer divers en bestaat uit bijzondere en nieuwe soorten en cultivars.
Elke week ziet de bloemenhoek er anders uit.
We werken zeer sterk seizoensgebonden, zo zult u dus in de winter bijvoorbeeld nooit zonnebloemen aantreffen.
Wij verzorgen ook bloemwerk voor uw trouwdag of voor een uitvaart. Dit zijn beide zeer persoonlijke en belangrijke momenten. Hiervoor hebben wij graag eerst een gesprek met u zodat we precies kunnen maken wat u wilt voor een dergelijke gelegenheid.

     
 
     

 

Naast snijbloemen hebben wij ook een klein assortiment aan kamerplanten. Bent u op zoek naar een kamerplant die niet aanwezig is dan adviseren wij u graag. De meeste planten kunnen worden besteld. Zelfs planten van enkele meters hoog.
Tevens is het mogelijk om als particulier een bloemenabonnement af te sluiten, wij leveren dan bijvoorbeeld wekelijks een mooi boeket of schikking in een vaas of schaal, die geheel past bij uw interieur en uw eigen voorkeur.

Ook verkopen wij een met zorg samengestelde collectie
 bijzondere woonaccessoires, zoals mond geblazen glazen vazen, aardewerk, serviesgoed en kleine meubelen van relatief kleine leveranciers, die hun producten zelf ontwerpen en laten produceren. Wij voeren onder andere de merken Des Pots, Pol’s potten en Henry Dean.