De variëteiten aan vormen en kleuren die moeder natuur ons heeft gegeven is onuitputtelijk! De verandering van de seizoenen met al haar facetten van uitlopende bladknoppen en bolgewassen in het voorjaar; de meest fantastische bloemen en kleuren in de zomer tot de bessen en vruchten in het najaar, laten ons realiseren dat de natuur een krachtig en niet te beïnvloeden factor is waar de mens een onderdeel van is.
Een 150 jaar oude Eik die generaties heeft overleefd, die staat voor kracht en onsterfelijkheid, de fragiliteit van het eerste sneeuwklokje in januari, inspireert ons. De eeuwigheidswaarde en tegelijkertijd de vergankelijkheid van de natuur.

Van kinds af aan is de natuur voor ons de grootste inspiratiebron, alles wat groeit en bloeit. De fascinatie voor bloemen en planten heeft ons beiden, Ronald Bolderink en Geert van der Heijden, doen besluiten om bloemdecorateur te worden.

 
         

We reizen graag naar landen in Azië, waar de meest bijzondere planten en bloemen gewoon in de wilde natuur te bewonderen zijn. Daarom zult u ook bijna altijd in ons bloemenassortiment tropische bloemen zoals diverse orchideeën of andere tropische juweeltjes aantreffen.

Daarnaast bezoeken wij graag een museum, maar ook een expositie van een aankomend kunstenaar of jonge designer, een bezoek aan de Dutch Design Week in Eindhoven of een kleine expositie van een beginnend kunstenaar in Berlijn. Het zien en beleven van werk gemaakt door getalenteerde en gepassioneerde mensen. Omdat wij van mening zijn dat bloemen en planten de dagelijkse leefomgeving verrijken, zijn wij ook zeer geïnteresseerd in wat er gaande is op het gebied van interieur en mode.