Voor onze eerste opdracht hebben we de eer gehad om het bloemwerk te mogen verzorgen voor het eerste kennismakingsbezoek van toen nog Maxima Zorriguieta in 2001.
We hebben in opdracht van de gemeente ‘s-Hertogenbosch meerdere keren bloemwerk mogen leveren
ter opluistering van diverse gelegenheden.
 


     
 

De Lintjesregen, uitvaarten, bezoeken van de Koninklijke Familie aan de stad, met als hoogtepunt de versieringen voor het bezoek van de Koninklijke Familie naar ’s-Hertogenbosch op Koninginnedag, 30 april 2007, hebben wij mogen ontwerpen. Ook de bordesversiering voor het koningspaar op 12 juni 2013 aan de stad ’s-Hertogenbosch hebben wij ontworpen en gemaakt.

Al meerdere jaren verzorgen wij in opdracht van Van Lanschot Bankiers de bloemversiering in de St. Jan kathedraal en het stadhuis van ’s-Hertogenbosch voor hun jaarlijkse kerstconcert.
Maar we hebben inmiddels ook meerdere malen grote bloemdecoraties mogen maken voor de meest uiteenlopende gelegenheden van bruiloften, verjaardagsfeesten tot begrafenissen.

Bij het ontwerpen en uitvoeren van deze opdrachten staat de opdrachtgever centraal, het opgeleverde werk moet datgene hebben wat de opdrachtgever voor ogen heeft gehad!!