Wij leveren aan diverse bedrijven wekelijks het bloemwerk voor op de balie of aankleding van kantoren. Hierbij houden wij rekening met de stijl en sfeer van het interieur en het beeld wat u als bedrijf wilt uitdragen naar uw klanten. Het behoort ook tot de mogelijkheid, incidenteel, bloemen te laten bezorgen bij klanten of bij uw personeel, bijvoorbeeld met verjaardagen, geboorte of als steuntje in de rug bij ziekte. Tevens verzorgen wij de aankleding van evenementen met bloemen planten en accessoires. U kunt hier denken aan bloemwerk geleverd in een mooie ondergrond, geplaatst op een door ons geleverde zuil, tafeldecoraties voor een receptie in stijlvolle ondergronden etc. Ook is het mogelijk om voor bijvoorbeeld een fotoshoot of productpresentatie accessoires en decoratiematerialen te huren.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, u kunt vrijblijvend langs komen in onze winkel of bellen voor een afspraak. Ga voor informatie over
bestellen naar Contact
     
 
     

Bedrijven waar wij o.a. aan leveren zijn
Eetbar Dit!, NS Hispeed, gemeente ‘s-Hertogenbosch, Van Lanschot Bankiers, Studio Ekstijn, Zen.nl ’s-Hertogenbosch, Ikea Utrecht, Movement Real Estate, Vollebergh kappers en vele anderen.